Anslagstavlan

<-- Äldre inlägg

Midsommarfirandet inställt!

Publicerat 2020-05-17 av Leif Ekblom

Styrelserna för A, B och C-områdena har gemensamt beslutat att ställa in det gemensamma midsommarfirandet på områdena. Detta med anledning av rådande omständigheter, myndigheternas rekommendationer och värnande om samtliga medlemmars hälsa.

Styrelsen

Årsstämma 14 juni

Publicerat 2020-05-17 av Leif Ekblom

Styrelsen har beslutat att hålla ordinarie årsstämma den 14:e juni, vid dansbanan. Platser ordas enligt myndigheternas rekommendationer för Corona pandemin.

Hushållsavfall

Publicerat 2020-04-19 av Leif Ekblom

Containern för hushållsavfall öppnas i slutet av veccka 17, 24 april, den är endast avsedd för hushållssopor. Vi har fått påpekat att det funnits sådant som ska till återvinningscenralerna, vid tömning. Vi kommer fortsättningsvis att debiteras en hög sorteringsavgift, om ingen bättring sker. Den avgiften kommer att påverka din medlemsavgift till föreningen!

Styrelsen

Hushållsvattnet Påsläppt!

Publicerat 2020-04-16 av Leif Ekblom

Vattenansvarige har idag den 16 april, efter en hel del förberedelser, släppt på vårat efterlängtade hushållsvatten. Allt ser ut att fungera som det ska! Det är varje husägares ansvar att se till så att de egna ledningarna, kopplingar och kranar är hela och täta.

Viktig info om latrinhämtning

Publicerat 2020-04-14 av Leif Ekblom

Vi har nya uppgifter, från Sörmland Vatten, om vad som gäller för hämtning av latrinkärl. Fortsättningsvis ska du ringa Kundtjänst på Sörmland Vatten och beställa hämtning, när du ställt upp ett kärl i soprummet. Alternativa datum för hämtning finns uppgivet i det brev du fick tillsammans med etiketterna för 2020. Telefon till kundtjänst 0150-800 100. Det går även att beställa hämtning på Särmland Vattens hemsida.

Soprummet öppet

Publicerat 2020-04-08 av Leif Ekblom

Soprummet är nu öppet för säsongen. De från Sörmland Vatten beställda kärlen för 2020 finns att hämta i soprummet.Kärl för avhämtning ställs i soprummet med tätslutande lock och märkt med gällande etikett. Observera de nya rutinerna för hämtning. Se anslag med information på anslagstavlan vid soprummet.

Hushållsvattnet

Publicerat 2020-03-21 av Leif Ekblom

Vattenansvarig planerar, i nuläget, för att släppa på hushållsvattnet i mitten/slutet av april. Det är som vanligt beroende av hur vädret blir den närmaste tiden. Vi återkommer med besked när det går att bestämma datum.

Styrelsen

Hushållsvattnet avstängt

Publicerat 2019-10-13 av Leif Ekblom

Hushållsvattnet är nu avstängt för denna säsong. Det är varje husägares ansvar att se till att ledningar, kopplingar och kranar inte fryser sönder under kommande vinter. Under vintern finns vatten att hämta vid tappkranen på norra gaveln av soprummet.

Soprummet stängt för säsongen

Publicerat 2019-09-16 av Leif Ekblom

Soprummet är nu stängt för denna säsong. Öppnas åter när det våras i Varbro

Sommarfesten 2019

Publicerat 2019-07-22 av Leif Ekblom

Ett stort tack till Susanne och Kerstin, med sina respektive, för en välordnad festlighet. Det bjöds på diverse aktiviteter under kvällen, som avslutades med dans och allmän trevnad. Årets områdesmästare i pilkastning presenteras under Om Warbro/Föreningsdokument/vinnare 2019. Nu ser vi fram mot nästa års fest, förhoppningsvis med betydligt fler deltagande personer! Foton från kalaset finns till beskådande om du surfar till Bilder :-)

<-- Äldre inlägg

Kalender

«   Maj - 2020   »
V. Ti On To Fr
18
19
20
21
22